Psicologia a Sant Fost /Martorelles / Mollet


Psicologia a Sant Fost/Martorelles / Mollet


TERÀPIES ONLINE I PRESENCIALS







Petició hora de visita:

Per Tel. o Whatsapp:

653 811 887


________


   



ANNA CHACON PADILLA


Psicoterapeuta.

Centre Dendros

Realitzar teràpia individual des d’una perspectiva integradora. Gestió emocional, Autoestima, Ansietat, Dependència emocional, Processos acceptació en l’orientació sexual.

Formacions

Institut d’Estudis de la Sexualitat i la Parella

Formació en cursos sobre creació de tallers per a l’educació  en afectivitat, diversitat de gènere i  sexualitat.


Tallers sobre educació afectiva-sexual i de gènere

Institut d’Estudis de la Sexualitat i la Parella

Realització de tallers sobre afectivitat, gènere i educació sexual en diferents col·legis del Vallès i Barcelona.


Sexòloga

Punt Love

Especialista sexòloga en botiga de joguines per a adults. Gestió de blog.

Observatori contra l’homofòbia

Atenció a la víctima, formacions sobre diversitat sexual i afectiva. Formacions en la llei contra la LGTBIfòbia, codificació d’enquestes, recerca sobre el bullying LGTBIfòbic

Formació

Graduada en Psicologia- UAB Universitat Autònoma de Barcelona

Màster en Sexologia Clínica- Universitat de Girona
Postgrau en Teràpia de Parella- Universitat de Girona
Curs sobre Intervenció Familiar Sistèmica- Kine 

Postgrau de Psicoteràpia Integradora- Dendros

Altres formacions 

Curs sobre Intervenció breu centrada en emocions – Institut d'Estudis de la Sexualitat i la Parella
Curs sobre sexualitat, adolescència i risc- Institut d'Estudis de la Sexualitat i la Parella
Psicòloga amb especialitat en clínica i social.

__________




LAURA PEREZ MORA


PSICÓLOGA - Servicios sociales: COM Mollet 

Terapia familiar infantil, adolescente y de adultos. Creación de talleres grupales. Asesoramiento en educación.

PSICÓLOGA - PSICO3 - 

Mollet del Vallés  (Prácticas Máster)

Psicología Infantil y adolescente, aplicación de pruebas psicométricas.

 

PSICÓLOGA - CPL - Santa Eulàlia de Ronçana 

Psicología infantil, adolescente y de adultos. Pruebas psicométricas. Tr. aprendizaje y conducta, Dislexia, Discalculia, TEL, TDAH, TEA.

PSICÓLOGA - KOZAR 

Academia - Barcelona

Evaluación y corrección de test psicotécnicos y de personalidad, formación en psicología.

TÉCNICA DE JUVENTUD - AYTO. DE LA GARRIGA 

Acompañamiento individual y grupal, orientación profesional, educación en medio abierto. Realización del Plan Local de Juventud.

PSICÓLOGA - NOU QUITXALLES - Hospitalet de Llobregat  Atención y evaluación psicológica, registro socioemocional y educativo, coordinación con escuela, familia y el centro. (Prácticas Grado)


INTEGRADORA SOCIAL - COM Mollet 

Trabajo individual y grupal con familias en riesgo de exclusión, orientación profesional, planificación de proyectos y talleres.

RESPONSABLE DE CENTRO - COUCH IN DIET 

- Mollet d. V.

 

MÁSTER PSICOLOGÍA CLÍNICA  - CUSE

GRADO DE PSICOLOGÍA  - UAB

                CFGS INTEGRACIÓN SOCIAL 

_____________



JUDIT MARQUEZ RODRIGUEZ


INTEGRADORA SOCIAL

Centre Can Vila - Mollet del Vallès

Centre LLuch - Sant Fost

EDUCADORA INFANTIL

Escola del Bosc - Mollet del Vallès

FORMACIÓ EN SEXOLOGIA

Institut Superior d'Estudis Sexològics (ISES)

PREVENCIÓ I INTERVENCIÓ NEUROPSICOLÒGICA

EN ELS TRANSTORNS MENTALS

Col.legi Oficial de Psicòlegs (COPC)

__________________



Carme Serrat Bretcha



Xavier Conesa Lapena

_______

INFORMACIÓ:   

   - Els horaris són de matí i tarda la major part dels dies.
 
   - El preu de totes les sessions és de 60 €. (Preus inferiors en teràpies infantils).  Es paga en efectiu.
  - El preu és el mateix si és individual   o en parella. 

 - Les sessions poden ser setmanals, quinzenals, cada 20 dies, un cop al mes. Segons acordem.
   - La nostra tècnica psicoterapéutica s'adapta a les necessitats del pacient. 
   
 

  - Petició de visita:
       T. 653 811 887


psicologos en mollet del Valles

 

La psicoterapia, también conocida como terapia psicológica es un tratamiento que busca mejorar la salud emocional y el bienestar psicológico de las personas. Los beneficios de la psicoterapia pueden variar según el tipo de enfoque utilizado y las necesidades específicas del individuo, pero en general, incluyen:

  1. Mejora en la salud mental: La psicoterapia puede ayudar a aliviar síntomas de trastornos mentales como la ansiedad, la depresión, el trastorno obsesivo-compulsivo (TOC) y otros trastornos psicológicos.
  2. Desarrollo de habilidades de afrontamiento: Los terapeutas pueden enseñar a los clientes estrategias y habilidades para hacer frente a situaciones estresantes, gestionar el estrés y superar desafíos emocionales.
  3. Autoconocimiento: La terapia proporciona un espacio seguro para explorar pensamientos y sentimientos, lo que puede llevar a un mayor autoconocimiento. Comprenderse a uno mismo puede ser fundamental para el crecimiento personal.
  4. Mejora en las relaciones interpersonales: La terapia puede ayudar a mejorar la comunicación, resolver conflictos y fortalecer las relaciones personales. Los individuos pueden aprender a establecer límites saludables y a desarrollar habilidades sociales más efectivas.
  5. Reducción de comportamientos perjudiciales: La psicoterapia puede ser efectiva para abordar comportamientos adictivos o destructivos, como el abuso de sustancias, la autolesión o patrones de relación poco saludables.
  6. Aumento de la autoestima: Trabajar en la autoaceptación y la construcción de una imagen positiva de uno mismo son objetivos comunes en la psicoterapia, lo que puede tener un impacto positivo en la autoestima.
  7. Manejo del estrés: Los terapeutas pueden enseñar técnicas para manejar el estrés y la ansiedad, ayudando a los individuos a desarrollar una mayor resiliencia frente a los desafíos de la vida.
  8. Apoyo en momentos de transición: La psicoterapia puede ser particularmente beneficiosa durante momentos de cambio significativo, como la pérdida de un ser querido, un divorcio, la jubilación o cambios laborales.
  9. Mejora en el rendimiento académico o laboral: Al abordar problemas emocionales o psicológicos, la terapia puede contribuir a mejorar el rendimiento en la escuela o el trabajo.
  10. Fomento del crecimiento personal: La psicoterapia no solo se centra en la resolución de problemas, sino también en el crecimiento personal. Puede ayudar a las personas a alcanzar su máximo potencial y a vivir una vida más plena y satisfactoria.

Es importante destacar que la efectividad de la psicoterapia puede depender de varios factores, incluyendo la calidad de la relación terapéutica, la motivación del individuo y la adecuación del enfoque terapéutico al problema específico. Además, el proceso terapéutico puede variar en duración, desde sesiones a corto plazo para abordar problemas específicos hasta un enfoque más prolongado para cuestiones más complejas.

____________________________________

ANAR AL PSICÒLEG??

Si estàs llegint això, és perquè has arribat a la conclusió que necessites ajuda. Això és molt important, perquè en moltes ocasions és difícil adonar-se d’aquesta situació per a fer el pas. El que em sembla encara més important és que, ja que t’ha costat tant prendre aquesta decisió, sàpigues el que passarà a partir d’ara quan vagis al psicòleg o psicòloga. En aquest petit article t’ajudaré a solucionar alguns dubtes o pors que solen aparèixer en les primeres consultes, sobre el tema de la teràpia psicològica i el tracte amb el terapeuta.

Què és la teràpia psicològica?

La ciència de la psicologia ens ve demostrant que els nostres pensaments i la nostra manera d’entendre la vida, afecta a la nostra salut mental, i que aquests patrons de pensament poden ser modificats per a ajudar-nos a trobar l’equilibri en la nostra ment i viure d’una manera sana. Per exemple, les persones que perceben la realitat com més perillosa o amenaçadora, tendiran a sentir ansietat i angoixa en la seva vida diària.

En la teràpia el que es busca és trobar aquests patrons de pensaments disruptius i modificar-los per a aconseguir viure adaptats a les nostres vides d’una manera més feliç i de forma equilibrada amb la nostra realitat.

Tipus de teràpia psicològica

Existeixen diverses escoles psicològiques que s’aproximen als problemes de diferents formes. Després de la llicenciatura, generalment els psicòlegs decidim com és la que més recursos ens ofereix i solem formar-nos i aprofundir en ella. Molts altres col·legues i jo mateixa, pensem que ser extremista en l’aplicació de les diferents tècniques terapèutiques, no donen els millors resultats, per la qual cosa solem usar diverses tècniques diferents però seguint un mateix corrent, adequant d’aquesta manera la teràpia al pacient o al problema.

Per exemple, en la meva consulta em baso en la psicologia cognitiu – conductual per diversos motius.

  • És ràpida, la qual cosa fa que el pacient pugui obtenir resultats en poc temps, a més de que també és la que més suport científic ha obtingut. 
  • Fa treballar diàriament al pacient encara que no estigui en consulta, la qual cosa provoca que el pacient tingui una major implicació en la teràpia.

D’altra banda, per a l’avaluació solc usar tècniques de psicologia sistèmica i psicoanàlisi, perquè em donen moltíssima més informació. Aquestes tècniques m’ajuden a entendre millor la realitat dels pensaments del pacient i per tant són també de gran utilitat.

Alguna cosa que m’encanta és que, a mesura que anem avançant en la teràpia, anar explicant els conceptes psicològics pels quals es donen els seus problemes i de quina manera els estem treballant. Em sembla molt important que el pacient entengui que s’està fent un treball tremendament rigorós, no es tracta simplement de parlar. Quan va guiar la conversa cap a un lloc el faig per un motiu, totes les qüestions que plantejo tenen una fi molt concreta, i és molt important que sigui conscient de tot el treball que hi ha darrere de cada sessió, perquè és una manera de donar-li força a la teràpia.

Quant temps durarà la teràpia?

És clar que no hi ha una resposta senzilla per a aquesta pregunta. La durada de la totalitat de la teràpia psicològica variarà molt segons el problema que treballem, però en la segona o tercera sessió el terapeuta hauria de poder donar-te informació més concreta sobre aquest tema. Transcorregut aquest temps, el terapeuta ha pogut observar com reacciones a les propostes i com assimiles els conceptes plantejats. Per tant ja seria el moment de donar-te una estimació del temps que haureu de dedicar en consulta i sobretot la freqüència amb la qual hauràs d’acudir al centre de salut.


El vincle amb el terapeuta és molt important

Acudir al psicòleg no és només assistir a les sessions de teràpia en el centre de psicologia. Hi ha un aspecte crucial perquè les sessions donin els seus fruits i no és més que crear un vincle de confiança amb el teu terapeuta. Per això és molt important conèixer-ho i assegurar-te que cregueu una relació de confiança. En el meu cas, uso la primera sessió per a presentar-me i explicar com treball perquè és important que si el teu confies en mi jo te de tota la informació i respongui a totes les teves preguntes perquè no ho facis a cegues.

Jo sóc psicòloga sanitària però no sóc la millor en tots els àmbits. Treball amb molts trastorns, però hi ha uns altres que prefereixo derivar a altres professionals perquè puguis obtenir els millors resultats i no fer-te perdre el temps. Aquesta derivació es podria donar perquè és un tema molt concret i no tinc massa experiència, o perquè crec que t’aniria millor amb una altra mena de teràpia més lenta, fins i tot perquè conec a algun col·lega amb el qual penso que la relació entre vosaltres pot ser més beneficiosa.

Fixa’t en aquestes qüestions quan estiguis buscant psicòleg, i no dubtis a plantejar qualsevol pregunta sobre aquest tema. Qualsevol bon professional és conscient que està treballant amb la salut de les persones i no pot fer proves amb els seus pacients


psicologia a Mollet, psicologia Infantil a Mollet, Psicólogos de Pareja en Mollet, Psicologo en Mollet

Comentaris